Форум Рекламна Фотография

Изложбата на Форум Рекламна Фотография в София!

FACTOR.BG, във връзка с представянето на изложбата на Форум Рекламна Фотография по време на изложението COPI'S, организира фотографски семинаир с лектори Енчо Найденов, Бони Бонев и Борис Мисирков. 
 
Изложението COPI'S е перфектното място за срещата на всички свързани с рекламната фотография - клиенти, рекламни агенции, фотографи, печатници, принт-студиа, дизайнери...
 
Схема на централното фоайе на Интер Експо Център
 
Затова FACTOR.BG, организатор на Форум Рекламна Фотография и Интер Експо Център решиха да си партнират за поставяне на рекламната фотография, и фотографията изобщо, във фокуса на вниманието посетителите и участниците в изложението. Амбицията е това да бъде фотографска проява, създаваща среда за изграждане на критерии, за комуникация между автори, ползватели и почитатели. 
 
Две са оновните прояви в тази инициатива: 
- семинарната фотографска програма, представена от доказани авторитети във фотографските среди 
- представяне на изложбата за 2013 г. на Форум Рекламна Фотография. 
 
Семинарната програма има за цел да даде възможност за обмяна на инфрмация, опит, знания, мнения и идеи между хора, работещи или живеещи по един или друг начин с фотографията, намиращи се на различни нива или страни, желаещи да се обогатят взаимно. В момента текат обсъждания в интернет какви да бъдат темите, кое е най-смислено и кое е технически възможно. Това е един истински интерактивен акт на създаване на стойност на събитието. Предварителната програма, с темите на лекциите, ще бъде обявена на www.ForumRF.org, www.factor.bg и на www.facebook.com/factor.bg 
 
Изложбата на Форум Рекламна Фотография е друг вид комуникация, между същите участници. Тя е нагледен пример, демонстрация на професионализма и артистизма. И макар тази комуникация да е по-скоро еднопосочна, от автора към зрителя, тя е не по-малко обогатяваща. Тя е предназначена да създава критерии за оценка - било на собствената работа - за другите автори, било на поставените цели - за студентите и ентусиастите, или пък на стойността на фотографския продукт, който в конкретния момент се поръчва, заплаща и използва - за клиентите! 
 
Авторите, които са включени в изложбата, имат възможността да бъде представена тяхната рекламна фотография в професионален вид там, където ще се съберат всички, които естествено се нуждаят от нея - дизайнери, рекламни агенции, печатници, бранд и маркетинг мениджъри. Печатът на изложбата е изпълнен с най-висок клас широкоформатни принтери Epson, за да се гарантира най-точното съответствие в цветопредаването, тоналната разработка и детайла. 
 
От друга страна, ползвателите на рекламна фотография и изобщо почитателите на фотографското изкуство ще имат възможност да се запознаят лично, на едно място, с някои от най-добрите рекламни фотографи и тяхната работа. 
 
Благодарим на авторите, подкрепили идеята за създаване на Изложбата за първото издание на Форум Рекламна Фотография:
Александър Нишков
Атанас Кънчев
Bliss - Спасов и Леви
Дилян Марков
Димитър Митев
Енчо Найденов
Краси Андонов
Любомир Сергеев
Мисирков и Богданов
Павел Червенков
Петър Пешев
Темелко Темелков
 
За присъединяване към събитието във Фейсбук: 
https://www.facebook.com/events/1434105693482672/
 
За повече информация и последни промени в програмата: 
www.ForumRF.org 
www.factor.bg 
www.facebook.com/factor.bg 
 

Семинарите и изложбата Форум Рекламна Фотография са безплатни за всички посетители на изложението COPI'S. Изисква се регистрация на входа, затова ще изпратим покана на всеки, който се е присъединил към интересуващото го събитие, за да си я принтира и попълни предварително, като така си спести забавяния на входа на Интер Експо Център.