Форум Рекламна Фотография

Автори

 • Александър Новоселски

  Александър Новоселски

  Интериор и архитектура

  Виж още

 • Васил Германов

  Васил Германов

  Снима за по-голямата част от българските и франчайз издания у нас.

  Виж още

 • Даниел Леков

  Даниел Леков

  Роден 1981, София, България

  Виж още

 • Дилян Марков

  Дилян Марков

  Най-краткото описание за фотографа Дилян Марков би било: той вложи душата си в професията, снима за почти всички водещи списания у нас, работи за почти всички големи рекламодатели и спечели почти всички награди. Но ще е претенциозно, затова ще са нужни малко повече думи и изречения.

  Виж още

 • Димитър Митев

  Димитър Митев

  От 1985г. работи в областта на художествената фотография. От 1991г. активна работа в областта на рекламната фотография.

  Виж още

 • Енчо Найденов

  Енчо Найденов

  Трудно е за мен, ако няма движение, но студийната фотография не предполага дълги пътешествия. Затова аз трябва да компенсирам - постоянно самоусъвършенстване, нови проекти, ново оборудване. Всичко трябва да е в безспирно движение, а аз имам нужда да съм в центъра - така ми харесва. Повече от 15 години съм в модната, рекламна и изобщо в комерсиалната фотография. Работих за най-добрите български списания и клиенти, търсен бях от международни клиенти, видях своя снимка на корицата на списание PHOTO, след спечелването на техния световен годишен конкурс. Моят екип надминава очакванията за ниво на услугата, моите стандарти за качество са високи. Много високи.

  Виж още

 • Ивайло Станев

  Ивайло Станев

  Повече от 15 години работи в сферата на модната, рекламната и комерсиалната фотография с проекти за редица български и световни марки, издания и кампании.

  Виж още

 • Любомир Сергеев

  Любомир Сергеев

  В Sergeev Studio ние мислим. Наистина доста мислим. Всъщност, мисленето е нещо, което никога не преставаме да правим. Мислим от момента, в който получаваме определена задача, чак до момента, в който представяме финалния продукт. Мислим, докато тече процесът по избиране на определена посока за развитието на фотографските изображения. Мислим как те биха служили за целите на нашите клиенти и дори мислим как биха допринесли за успеха и развитието на клиентите. Мислим как те ще повлияят на предпочитанията и вкусовете на клиентите ни. И тогава, в един определен момент, ние спираме да мислим. Това е моментът, в който се залавяме с работата. И венага след това, ние започваме да мислим отново.

  Виж още

 • Марин Каравелов

  Марин Каравелов

  От 2003-а до 2007-а година работи като фоторепортер за вестник 24 часа, след което започва комерсилната му кариера като студиен фотограф.

  Виж още

 • Павел Червенков

  Павел Червенков

  Работата му за реклами и списания вдъхновява с дълбочина, значимост и въздействие, въпреки неговия стремеж към визуална умереност и минимализъм. Като автор на безбройни изключителни и запомнящи се фотографии, Павел Червенков е един от най-предпочитаните и препоръчвани фотографи в България.

  Виж още

 • Петър Пешев

  Петър Пешев

  Професионален фотограф с магистърска степен по фотография и практика повече от 15 години. Специализира в областта на портретната, модната и документалната фотография. Започнал като асистент при различни фотографи, по-късно продължава пътя си сам. През 2007 и 2008 година е преподавател по фотография в Пловдивския Университет и АМТИИ Пловдив. През 2008 печели конкурс на рекламна агенция Leo Burnet Bulgaria, която търси официален фотограф за своя клиент Philip Morris България. В периода 2008 - 2013 година, освен работата за някои други корпоративни и частни клиенти, Петър Пешев изпълнява фотографските поръчки на Philip Morris на територията на България. В момента е управител на Фотопро Медиа ООД - агенция за корпоративна и рекламна фотография.

  Виж още

 • Темелко Темелков

  Темелко Темелков

  Темелко Темелков е роден през 1972г. в София. Завършва филмово и тв операторство в НАТФИЗ, в класа на професор Венец Димитров. Един от най-известните фотографи у нас, снима за водещи модни списания - Elle, Harper’s Bazaar, Amica, Glamour, EVA, Moda, Max, Story и др. Снима рекламни кампании на големи български и международни клиенти като Nestle, М-тел, Globul, Загорка и др., както и благотворителни кампании за Unicef, I Can Too и др. Носител е на множество награди в областта на модната фотография. Оператор е на телевизионни реклами за KAI, Nestle, Кенар, Blizoo и др. Режисьор на музикални видеоклипове - Tri O Five - Nowhere To Go, Белослава - Слушай ме, Тони - Както Преди и др. Оператор е на филмът “Малък-Голям” (2011) и режисьор на “Опасни игри” (2011).

  Виж още

 • Атанас Кънчев

  Атанас Кънчев

  1949 - роден в Стара Загора, България 1970 - 1972 - студент по актьорско майсторство във ВИТИЗ “Кръстю Сарафов” 1972 - 1977 - магистър по операторско майсторство - Институт по кинематография (ВГИК), Москва 1977 - 1983 - кореспондент на БНТ в Москва

  Виж още

 • Bliss - Спасов и Леви

  Bliss - Спасов и Леви

  Ние сме Драгомир Спасов и Симеон Леви. Ние започнахме да работим заедно когато бяхме все още студенти по фотография, преди около 10 години.

  Виж още

 • Красимир Андонов

  Красимир Андонов

  Красимир Андонов е фотограф и кинооператор на свободна практика. Завършил е средното си образование по фотография в ССУПФ”Юлиус Фучик” през 1995 година. След това учи и завършва висше образование във ВИТИЗ „Кр. Сарафов” по специалностите - „Кино и телевизионно операторско майсторство” при проф. Георги Карайорданов и „Художествена и приложна фотография” при проф. Румен Георгиев. Красимир Андонов е снимал като оператор пълнометражните филми „Отрова за мишки” – 2011 година и „Съдилището” – 2012 година. Tой е оператор и на много документални филми, както и на над 200 ТВ реклами. Като фотограф, Красимир също работи в областта на модата и рекламата.

  Виж още

 • Александър Нишков

  Александър Нишков

  Завършил е НАТФИЗ 'Кр. Сарафов'. Работил в СИФ 'Бояна', от 1989 е на свободна практика. Магистър по фотография. Преподавател в НБУ и НАТФИЗ 'Кр. Сарафов'. Любими филми - тези на Вендерс, Бергман и Форман, харесва творчеството на Хулио Кортасар и не пропуска филм на Ал Пачино.

  Виж още

 • Мисирков и Богданов

  Мисирков и Богданов

  Борис Мисирков и Георги Богданов са фотографи, кинооператори, продуценти, автори на визуални кампании, идеолози и съоснователи на продуцентската компания АГИТПРОП, съучредители на Българско фотографско сдружение.

  Виж още